banner
Line
Languages:                                
English / engels    
Dutch / nederlands

Line
Gardensafari Search


Gardensafari neemt je op een onderzoekstocht door de fascinerende wereld van de fauna in de tuin en helpt je bij het identificeren van allerlei beestjes uit je directe omgeving. Hier vind je artikelen en achtergrondinformatie geillustreerd met duizenden zelf gemaakte foto's van diertjes in de tuin zoals vogels, spinnen, kikkers, eekhoorns, vlinders, motten, vliegen, wespen, teken en vele andere. De meeste soorten zijn hier nauwkeurig gedetermineerd en beschreven.
Het reizen naar verre en exotische bestemmingen is niet nodig om de prachten van de natuur te mogen bewonderen. Kijk goed om je heen en zelfs in je eigen huis en tuin zal je je verbazen over wat daar allemaal kruipt, vliegt, rent, springt, zoemt, bijt, steekt, krioelt, fladdert en zingt. Veel plezier op Gardensafari, de virtuele reis door de wondere wereld van het wilde tuinleven!

Foto van de maand

foto van de Apion frumentarium

Menierode Zuringspitsmuisje (Apion frumentarium)
Klik hier voor meer foto's en informatie.

Klik hier voor meer foto's van de maand.

Recente website aanpassingen :


Line
Gardensafari.net Fotografie

Attentie: Alle foto's en teksten op deze website zijn beschermd onder de auteursrechten. Geen materiaal mag worden gekopieerd of elders gepubliceerd zonder mijn toestemming vooraf. Mocht je een foto willen gebruiken mail dan even naar photog@gardensafari.net.

Line

Gardensafari Moths and Butterflies app for iPhone Gardensafari app
'Moths and Butterflies'
for iOS8 is available at the app store.

        © Copyright 1998-2018 www.gardensafari.net (Hania Berdys) DISCLAIMER